Besatthet!

Det är underligt hur man kan bli "besatt" av en del saker, nästan beroende. Vi har en del saker gemensamt och tydligen så smittas det! Talar om materiella ting då.

Emma: Bland annar: kaffe, snus, bilåkning, exotiska frukter, klockor och tavlor.
Evis: Bland annat: kaffe, snus, bilåkning, avokado, nallar och dagböcker (att skriva).

Det är även lite konstigt att man tar efter den andras besatthet, Evis börjar bli intresserad av konst och tavlor och helt plötsligt har hon flera klockor :-). Emma skaffar sig fler nallar och tycker att det är helt normalt :-)

Men det största beroendet är helt klart besattheten av varandra, att vi tycker att det är hemskt att vara utan varandra och vill alltid vara nära! Att man inte kan tänka sig vara utan den andra och undrar hur man kunde existera innan man träffades. Men det var säkert förutbestämt :-) 

I morse var det en olycka i Grytan, så fruktansvärt hemskt!! Tydligen en bil som kört av vägen vilket led till att en massa andra bilar körde in i varandra, körde av vägen. Tror att det var typ åtta inblandade bilar, tur att det inte blev en massa svårt skadade...änglavakt? Fy de första halkorna, må vara försiktig på vägarna nu och hålla bra avstånd till andra bilar!
Mamma/mammasen/svärmor och pappa/extapappa/svärfar ni får köra försiktigt i morgon när ni ska till Stockholm! Ni får höra av er då ni kommer fram så att vi vet att allt har gått bra! Vi avundas er ska ni veta och hoppas att ni får en underbar resa till solen, det är ni verkligen värda!!!

Influensavaccination

Vi har pratat fram och tillbaka angående att ta vaccinet eller ej. I går bestämde vi oss för att ta det eftersom vi båda är så kallade riskpersoner. I dag har vi båda ont i armen, tydligen så får man det efteråt, de som vi hört tagit det hade det iallafall :-) Tydligen behöver Evis ta två stycken så hon skall tillbaka om typ tre veckor. Lite lustigt att man inte kände det över huvud taget, själva injektionen alltså. Inte för att det gör ont att ta sprutor men man brukar ju oftast känna att det sticks till lite. Nu borde vi inte smitta varandra iallafall :-). Evis har ju så dåligt imunförsvar så hon drar på sig typ allt hon möter på för närvarande. En dag på stan innebär en förskylningen eller någonting annat roligt. Nu kanske hon inte bli en gris iallafall :-) 

I dag släpps Änglar och demoner, längtar efter att få se den...hoppas på att den är bra!! I går såg vi en film som heter The lost, lite orealistisk men väldigt bra. Vi var tysta genom hela filmen vilket säger ganska mycket :-).


Höststädning!

Evis planerar presenter till Emmas födelsedag och har nu bestämt både födelsedagspresent och julklapp :-) Det är skönt att vara ute i tid! 

I går putsades våra fönster och vintergardiner sattes upp...nice, nu ser vi ut :-) I dag är det städning på gång, alltid så skönt när det är klart men tråkigt medans man gör det!! tänk om man hade en städare som fixade det vad skönt det hade vart eller kanske det hade vart jobbigt att någon rotade i ens saker?

Vi hoppas på att våran nya soffa snart skall komma, det borde inte vara så extremt länge kvar...vill se om den är lagom stor och se hur det kommer se ut. Skall bli så skönt att ha en soffa som är skön att sitta i och som man kan ligga bredvid varandra i, man vill ju ligga nära hela tiden och inte sitta bredvid varandra, nu kan man bara luta sig mot varandra :-) vi vill ligga bredvid varandra!!

Tillsammans klarar vi allt och mer, kärleken är det finaste som finns!!

på fredag skrivs papper!

På fredag skrivs papperna på lägenheten och vi är mycket nöjda, konstigt att det har gått så bra. Allting har flytit på så som vi önskade, vi har inte så mycket att flytta heller eftersom vi får lämna det vi inte vill ha i lägenheten :-). I går flyttade vi soffan till stugan. Evis mamma och syster med fru kom och fick en massa saker som vi inte behöver :-) det är bra när man har släkt som vill ha saker som man själv vill bli av med :-). Vad blir nästa sak då? Radhus/parhus? Kanske inte riktigt än vi måste väl hitta ett som vi vill ha först!!! Får väl hålla ögonen öppna, vi vet ju vart vi skulle vilja bo.
I går hyrde vi Wallander-Prästen och även den av Wallanderfilmerna var bra, värd att se!!!
Vi var och åt trerätters hos mamma/mammsen och pappa/pappsen...jätte trevligt och väldigt gott, snart åker de till paradiset och vi får gå och sukta efter nästa vinter då vi också kommer åka dit!!!!!
snart måste vi börja planera mera runt bröllopet, det är ju en hel del att fixa och bestämma...tur att det är roligt att planera det, men samtidigt är det inte det lättaste :-). Det känns som om det är en evighet kvar men om man tänker efter så är det inte så länge...

Snart är den såld :-)

Snart är lägenheten såld till ett betydligt högre pris än vi trodde det skulle bli...är så glada!!! Det känns som om det kommer bli en späckad helg. I kväll kommer Evis syster med fru och eventuellt två vänner hem på besök. I morgon jobbar Emma och Evis skall ut och köpa en del presenter. Är bjuden på middag till Emmas mor och far på kvällen och söndagen spenderar vi troligen till lägenheten. Hoppas på att hinna se Evis syster och fru någonting, kanske de kan komma förbi lägenheten :-)
Det är så extremt skönt att det har gått så bra med lägenheten, kunde inte gått bättre :-) Nu blir det ett lån mindre och det sitter ju inte fel!!
Emmas föräldrar skall åka till granca nästa heg och vi är inte avis...eller kanske vi är det ja!!
Vi kommer ha fullt upp här hemma, har en massa saker inplanerat...julhemligheter kallas det kanske :-) Spännande!!!  

lägenheten

I går var det en spännande eftermiddag med en massa bud på lägenheten, känns jätte jätte bra då budet är högre än vi hade vågat hoppas på :-)
Vi hade hembesök av våran duktiga frissa som färgade våra hår (hon klippte oss dagen innan), vi blev nöjda och håller på att fundera på hur vi skall ha våra hår när vi gifter oss :-).
Vi har vart och kollat på vigselringar igen, inget lätt beslut men nu tror vi att vi vet hur de skall se ut. De måste göra om en av dem de har så att de blir som vi vill ha dem så vi måste antagligen beställa dem i vår så att de hinner bli färdiga, hade inte vart så lyckat om vi stod där framför prästen och inte hade några ringar :-)

Vi fick påbackning när vi var och besiktade bilen :-) Ett av framljusen satt snett på grund av att lampan satt fel så vi har fixat det och nu är bilen godkänd :-) Kändes nästan lite dumt att man var tvungen att besikta om på grund av ett så litet fel, men men nu är det grönt iallafall.

Är det ingen som har ett fint radhus en bit utanför Östersund som de vill sälja för en billig slant? Det är bara att höra av sig, vi är villiga att ställa upp!!! Kanske man kan önska ett i julklapp...vi har faktiskt vart snälla i år :-) 

Idol

I kväll är det Idol som vi följer slaviskt, lika spännande varje gång :-) Det är lite svårt denna omgång för det är så många som är bra och man vet inte riktigt vem man vill ska åka ut!! Vi brukar besluta oss i sista minut, nu är det en som vi tycker skall ut...spännande! Konstigt att man kan bli så inne i ett tv program men men det finns kanske sämre saker att bli beroende av :-)

Budgivningen på lägenheten har börjat och det första budet var mycket lägre än vi hoppats på men det skall komma människor till veckan och kolla på den igen så än har vi hoppet uppe!!!

Såg en hund på blocket som vi skulle vilja ha...nästan så att man skulle kunna offra sin västra arm för en liten vovve men det går ju troligen inte :-( Det är inte lätt när man har jobb hela dagarna och vi är inte för det där med att ha hund ensam hemma, det vill vi inte. Hunddagis är för dyrt och inte det känns helt ok för hundens del heller :-( Det är inte lätt!!!

Ny soffa

Vi har haft och har det fullt upp, ibland går tiden så fort att man inte hinner med! I går var det visning på lägenheten i Lungvik och tydligen var det ganska många och tittade...bra, bra! det kommer bli så skönt när den är såld, det räcker kanske med ett boende :-) Har inte blivit att vi sålt den tidigare, har haft den uthyrd. Nu kände vi att det måste bli av så att vi inte behöver gå och fundera på om bostadspriserna kommer gå ner eller ej. Vi vill väl kanske ha ett parhus eller radhus men vi varken orkar eller kan byta boende just nu och dessutom så kan man nog inte trivas bättre i ett hem än vad vi gör i vårt.
I helgen är Emma ledig i tre dagar och det skall bli underbart, ja det är det ju alltid :-)

Vi var och inpulsköpte en hörnsoffa, ja vi är lite inpulsiva av oss. Vi har velat byta soffa, just nu har vi en hörnsoffa i skinn, men vi hade inte hittat någon som passar. Nu hittade vi flera stycken som vi ville ha och bestämde oss på stående fot vilken vi skulle ha...nu hoppas vi på att den blir snygg i vårt vardagsrum, har ju inte mätt hur stor den var :-) det löser sig! Det skulle ta 6-8 veckor tills den kommer vilket är bra eftersom vi har fullt upp just nu! Blir roligt att se hur den ser ut, man glömmer ju så fort, hade vi vart smarta så skulle vi ha tagit kort på den men det tänkte vi inte på :-)


RSS 2.0