Sjuk eller inte sjuk?

Var in och läste på Umeå lasaretts hemsida angående insemination för homosexuella, fann detta:

Paret får finansiera behandlingen själv, detta på grund av att oförmågan till graviditet är orsakad av annat än sjukdom.

Det vi undrar nu är om det kanske vore bättre i vissa lägen för oss om det återgick till att homosexualitet klassas som en sjukdom?


I morgon blir det tåg!!

I dag blir det till att försöka sätta upp lampa i hallen igen, gick inge vidare förra gången vi försökte...eller ja vi och vi det är ju igentligen Emmas pappa som har tagit på sig uppdraget :-). Emmas mamma skall sy "gardiner" till våran möbel i köket...kommer bli riktigt bra...vi är så nöjda! Varför det är Emmas mamma som syr "gardinerna" finns det två förklaringar till. Ett: Vi har inte riktigt förstått oss på våran nya symaskin...pinsamt värre :-) och två: Vi har inte lagt så mycket energi på att försöa lära oss den :-). Det är tur att mammor och svärmödrar finns!!

Inte trodde vi att det skulle bli så mycket komentarer på vårat kändisskap i tidningen inte...herre gud! Det är lite svårt att låta bli att läsa komentarerna på hemsidan och det är lite irritersamt :-) Det är skönt att vi har fått så mycket positiv respons...tack alla som är så gulliga och rara mot oss!!!!

I morgon blir det pride och vi skall självklart gå i tåg...hoppas på att det skall vi ok väder, det skulle vara skönt det!!!

Brunflos kända flator :-)

I dag är vi med i tidningen, öp har gjort ett repotage med oss angående hur vi tycker att det är att vara homo i Östersund. Vi höll på få en chock när vi såg tidningen!! I våra huvuden så såg vi artikeln som ganska liten med en bild men så var inte fallet!!! En stor bild på framsidan en och en halv sida inuti med tre bilder till...herre gud! Vi kände oss som värsta kändisarna i dag då vi var inne i stan...hahaha!

Emma har köpt ett par, enligt Evis, jätte sexiga skor så Evis är jätte glad :-)

Om det är någon som vill läsa artikeln om Brunflos sexigaste flator:

http://op.se/ettan/yran/1.1215087

Vår dag är viktigare än Viktorias :-)

Emma jobbar sin sista dag på jobb inför två veckors semester...hurrrraaaa!!!! Ska bli så underbart att slappa tillsammans och hitta på olika dagsturer, det är vi värda tycker vi!
Vi har lite kämpigt med att bestämma datum, det stämmer liksom inte med något av de som vi skulle vilja ha...kan ju vara bra att det är på en helg, kanske vi får dra lott...nej just ja det har vi redan gjort en gång hehe!! Vårat bröllop är viktigare än  Viktoria och hennes snubbes...eller ja, det är viktigare för oss iallafall :-)  
Det är bra att de gfter sig så att det blir sluttjatat i media angående om den stackars pojken skall få vara med i familjen eller inte...då kanske de kommer på någonting roligare att tjata om...vad kan det bli...kanske handlar det om barn? Hur är det när de gifter sig, blir han kung och hon drottning...känns lite ovanligt i sådana fall. Man är ju van att det är kungen som är bossen :-)

I dag är det blött ute, men inte så kallt så det gör inte så mycket, vi är vattentäta. Det är så skönt att sova när det öser ute så det är nästan så att vi hoppas på en natt med spöregn :-) Men dock hoppas vi på att det skall bli några fina dagar under Emmas semester!!
I går bokade vi biljetter till Winnerbäck, det skall bli JÄTTE mysigt att Helene kommer till oss då...som vi längtar!!!! Evis planerar att vara epilepsifri denna gång...förra gången fick hon stå bakom en lastbil...men hon var med iallafall och det var underbart endå!!!! Vi har det alltid underbart tillsammans så det är inga problem :-)


Vi var i Bispgården på Diggiloo i lördags och hur mysigt var inte det, vi hade liggplats :-) Låg tätt tillsammans på en filt och tittade på det hela :-) Helt underbart väder var det dessutom :-)


Snart semester!

Snart har Emma två veckors semester, vi längtar!! Har inte bestämt någonting speciellt så vi tar det som det kommer. Våra grannar har flyttat för gott nu...lättade då! Vi var på rättegången mot mannen och vittnade...spännande och skrämmande var det! Kände oss ganska utsatta där vi satt med allas ögon på oss men uppfostrade som vi är så uppträdde vi exemplariskt :-) Nu sitter mannen inne i sex månader och kvinnan skall det bli rättegång på senare, för ett annat brått. Nu hoppas vi på att det flyttar in någon som är lugnare, som beter sig som folk!
I går hade vi besök av två av Emmas barndomskamrater vilket var jätte roligt, sköna människor det där!! Var och tittade på en och en halv näck, bleka nakna mänsrumpor det är väl någonting det hehe, måste ha vart kallt att stå där i bäcken naken!!!
Förra helgen, när vi var i stugan, blev våran kanin anfallen av en jakthund, som tur var så satt stackars Viktor i sin bur men han blev jätte rädd och arg. Klockan var fem på morgonen och vi var ute i ca en timme med den dumma hunden för att hitta dess ägare...ringde på hos grannarna men de sket i att öppna...men till slut blev vi av med den! Håll era hundar fastbundna säger vi bara!!!!!!!
Vi försöker bestämma datum för den stora dagen men det är lättare sagt än gjort...ole dole doff...

RSS 2.0