Jul

Snart är det jul och vi är redo för mysiga dagar!! Granen är klädd, paketen är inslagna, julbaket är klart och allt julgodis är färdigt. På julafton är vi på Emmas jobb fram till klockan två sedan åker vi till Evis mamma med familj, efter middag och några timmars familjefirande åker vi hem till Emmas föräldrar och umgås där :-) Vi skall inte förglömma turen till gravarna, Evis pappas och Emmas far och morföräldrars, de skall ha ljus!!!!
I dag har Evis gjort julköttbullar till Emma eftersom Emma älskar köttbullar på jul :-)
I kväll ska vi ta släden och renarna och åka ut med klappar till vänner...om de vart snälla vill säga!!
Vardagsrummet är pyntat till max med tomtar och stjärnor överallt och ett lite humoristiskt pepparkakshus...julen är bra skön, till och med kaninburen är pyntad :-).
Vi måste snart ta oss i kragen och fixa inbjudningskorten och boka präst, har inte gjort det ännu :-) vi vet ungefär hur korten ska se ut och hur många vi skall ha men det har inte blivit av ännu. December är ju den månad då Emma har som mest på jobbet så vi bestämde oss för att ta allt efter nyår!

Vi önskar er alla en underbar jul och ett gott nytt år!!!!!

underbara söndag

Vilken underbar söndag vi hade i går, mys mys!! I lördags jobbade Emma. I går var vi in till stan och köpte nästan alla julklappar och sedan var vi på julmarknad på Jamtli. Trots att vädret inte var det bästa så var det sjukt mysigt (har vi nästan alltid för den delen). Det är så mycket julstämning och det är så varmt att gå nära tillsammans och se på allt...tradition :-) Vi köpte årets julkula som är gjord av fiskfjäll, en stjärna! Evis fick sig en röd fin mössa som hon gillar starkt och emma fick violpastiller :-). I går kväll blev det till att göra julgodis och sedan mysa framför en film i våran nya fina soffa!! Vi har även hunnit med att dricka årets första glögg.
Livet är underbart trots sjukdom och för närvarande dålig inkomst...önskar att alla människor fick vara så lycklig som vi är tillsammans, då skulle värden se bättre ut!

Nu har vi planerat inför jul. Julafton blir samma som förra julen, först på Emmas jobb sedan hem till Evis mamma med familj och vidare till Emmas föräldrar senare på kvällen...självklart måste vi ta svängen förbi Evis pappas grav på vägen för att säga godjul och tända ett ljus. All ledig tid framtill jul är planerad :-)

Det finns vissa saker som man bara måste göra inför jul, för att det skall bli en riktig jul:
Man måste ha en kväll då vi slår in alla julklappar och dricker glögg och ser  en julfilm. inte så roligt att köpa julklappar som är inslagna på butikerna.
Man måste ha en kväll med julgranen och slåss med julbelysningen, ta julgodis och bara må bra.
Det är viktigt att göra julgodis tillsammans och kanske baka några sorters kakor och bullar.

I år ser vi julkalendern från 1997 så att vi kan se den när vi vill och Evis har fått en chokladkalender av Emma :-)

I kväll ska vi storhandla och sedan är det en massa på tv, hur ska vi hinna med hehe.

Flickan som lekte med elden

Vi tittade på Flickan som lekte med elden i går, har längtat efter den :-) Vi tycker att den var bra men att Män som hatar kvinnor är bättre. Slutet hade gärna fått vara lite mer verklighetstroget och den homo/bisexuella sidan av filmen är underkänd, men som sagt mycket värd att se. Det blir spännande att se den sista filmen :-)

Lasse var jätte bra :-)

Här har det vart full rulle :-) Hade besök från storastaden i helgen som var..jättemysigt och trevligt! Vi hade födelsedagsfika då Emma fyllde 22 och i söndags var vi på Lasse...helt underbart!!! Summan av kardemumman så hade vi en jätte jätte bra helg!!!!

Evis har börjat sticka på en kofta till den stora dagen, en gråmelerad, tror att den kan bli ganska bra!

I kväll blir det film och mys och flygande jakob till middag :-)

Äntligen vitt ute och i dag var det -14 på morgonen, skönt att vintern är här!

Vi planerar inför julen med julbak, tunnbrödsbak, julpyssel, glöggkväll, julklappar och allt annat som gör julen till julen :-) ´Ska ner till Sundsvall och lämna julklappar och äta julbord också. Tänkte försöka hinna med en sväng på IKEA också!

I går var Emma ut och åt med sitt jobb, god mat och trevligt sällskap sitter aldrig fel :-)

I måndags var vi på bankmöte hos våran bankman. Man känner sig så vuxen när man gör sådant :-) Vi fick iallfall lånelöfte utan några problem och nu hoppas vi på att det kommer ut ett radhus/parhus som vi kan gå och titta på. Vi vet ju vilket område vi vill bo i så det är bara att vänta :-) Just för närvarande är det inget av dem till salu men det är som sagt bara att vänta, vi har iallafall ett lånelöfte nu :-). Så spännande så spännande :-)

RSS 2.0