Bröllopet

Det var länge sedan vi skrev här, det har inte blivit av :-)
Vilken sommar det är och har vart! Vår stora dag blev väldigt lyckad och mysig!
Veckan innan bröllopet hade vi fullt upp med att fixa inför, frissa, plocka blommor, förbereda och allt som hör ett bröllop till!
Vi trodde att vi skulle vara jätte nervös men det var vi inte, inte så mycket i alla fall :-)
På morgonen åkte vi in till frissan, Emma skulle ha håruppsättning med brudkrona och murgröna.



Hos frissan


Färdig hos frissan, på väg till frösön för fototagning.

Alla gästerna satt färdiga på gräsmattan i brattåsen och vi gick in över gräset medan Emmas chef sjöng för oss...jätte fint!

På väg fram till prästen.


Själva vigseln...ja jag vill bli din fru...i evighet!!!


Nu får du kyssa bruden...ja tack :-)


Nygifta...underbart!!


Emma hade gjort våra brudbuketter, detta är Emmas och Evis hade en med prästkragar :-) Vi plockade blommorna kvällen innan!

Det var en lyckad dag med mycket kärlek! Underbara gäster som gjorde dagen fulländad. Vädret höll bra och vi tror att gästerna hade det trevligt! Mycket skratt och värme!!! Allt blev som vi hade hoppats på, även om Evis inte var på topp!! Våran präst var helt underbar och vi är så glada att det var hon som vigde oss. Vi är så lyckliga och tacksamma som har sådana fina vänner och underbara familjer.

Evis hade en ganska tuff dag, rent fysiskt! Hade haft en tuff vecka redan innan så på själva dagen var det en ganska trött Evis som vigdes. Det sista vi skulle göra innan vi lämnade festen var att öppna alla presenter men Evis klarade bara av hälften av det, var tvungen att lägga sig och det slutade med att vi var tvungen att ringa efter en ambulans...bland annat frossa och 41 graders feber...så typiskt oss!!


Ambulanstur på väg mot sjukhuset...så roligt att detta kort togs...man måste ju se det roliga i det hela. Två tjejer som gifter sig med varandra, den ena med buksår och gördel som får tillbringa sin bröllopsnatt på akuten...orginellt? Nä kanske inte i våran värld :-)

Eftersom Evis blev mer sjuk än vanligt så kunde vi inte åka på någon bröllopsresa utan fick tillbringa den hemma i sängen och på sjukhuset...herre gud! Efter ett par veckor åkte vi ner till Sundsvall för att lämna tillbaka en möbel och skulle gå på birsta och handla hela dagen...men det gick inte så vi var tvungen att åka hem direkt...
Nu är det bättre..
Evis gick ner fem kilo på en vecka men har nu kämpat och gått upp tre av dem så det är bra det :-) Nu är det en dryg månad sedan vi gifte oss och Evis är nästan bra, bara förkyld nu :-)
Stackars Emma fick tillbringa sin semester vid Evis sida och vi kunde inte göra någonting, det är lite tråkigt!!!

Men som sagt, vi hade en underbar dag trots att bröllopsnatten och veckorna efter inte blev som vi planerat!! Vi vill tacka alla underbara människor som vi har i vårt liv, som ställde upp och gjorde vår dag så fin!

Nu börjar resan som gifta och det känns helt rätt...vi är redo för en framtid tillsammans!!!!!!!!! Kärleken övervinner allt!!!


Visst var vi fina? Vi kände oss fina i alla fall!!

RSS 2.0