Är vintern här?

Snön är här och vi hoppas att den är här för att stanna! Vaknade i morse och såg att hela världen var vit och fin...dax att sätta på mössor vantar. Fortfarande faller det vitt från himlen och det är skönt att vara inomhus.
Emmas föräldrar är utomlands och ligger kanske och solar för närvarande...lite avundsjuka är vi kanske även om man har det bra här hemma också. Det var meningen att vi också skulle åka iväg men det avstyrde vi för ganska länge sedan, vi väntar tills vi båda kan bada! Vi brukar fundera på vad de gör för närvarande: nu sitter de säkert på balkongen och dricker en drink, nu ligger de säkert och solar, nu sitter de nog och äter pizza på hjärteön...undra om de äter ute eller om de lagar mat hemma...
Vi hoppas på att de har fint väder och att de njuter åt oss också!!!!!!!

I morgon skall Evis på undersökning, röntgen på ryggen. Klockan åtta skall hon få kontrast och två till tre timmar senare skall undersökningen göras...synd att affärerna inte har öppnat, kan lätt bli lite långtråkigt att bara sitta och sitta. Emma kan vara med tills hon ska börja jobba så hon behöver inte sitta själv hela tiden :-)

Vi planerar att åka bort en sväng, Emma kommer behöva åka tilll Uppsala och vi tänkte passa på att stanna några dagar extra. Eftersom Emma inte hade någon semester i somras (hon tog ju hand om Evis hela tiden och kom nästan inte utanför dörren) så tycker vi att det skulle vara perfekt att ta en minisemester nu...det behövs! I December går det inte så vi måste få in det nu i november...ska bli så skönt!!!

I kväll blir det köttgryta, mys i soffan och allmänt slappande...skönt!  


RSS 2.0