Ny teve

I julas satt vi och Evis syskon och pratade om mellandagsrean...det skulle vara skönt med en ny, lite större teve men man kan ju inte köpa en ny då vi har en fungerande platteve. Dessutom är det mycket pengar då en är sjukskriven.
I söndags satt vi och tittade på film och plötsligt lägger teven av...trasig!! Om den ändå hade gått sönder lite tidigare eller mycket senare. Vi klarar oss inte utan en dumburk så det var bara att knata iväg och inhandla en ny. Vi hade tur och fick tag på en som vi fick tre tusen billigare. Den är JÄTTE stor så nu sitter vi inte framför teven utan i teven :-) Roligt med ny leksak då :-)

Evis har blivit bestulen på sina arbetsprylar...skor, stetoskop, klocka och en del andra prylar så måste det köpas en massa nya saker!
Emma har fått ont i foten, helt plötsligt, utan förklaring och haltar runt...ibland är det inte kul att ha en massa trappor på jobbet!!!!

I kväll blir det mys i soffan i våran stora nya teve :-)

Nytt år!

Det är alltid lite tråkigt då julen är över, den är ju så mysig...längtar redan tills nästa jul :) Vi spenderade julen med bådas familjer och hade det underbart! De kunde inte vart bättre, mycket värme, kärlek och gemenskap gör julen helt fantastiskt. Varje år känner man sig som ett barn på nytt!! 

Nu ska man lära sig att skriva rätt år igen, brukar vara lätt att skriva fel den första tiden :) På nyårsafton var vi på middag hos bästa M och L...tack för en underbar kväll (som alltid). God mat och nattamat som luktade prupp :).

Undra vad detta år kommer att innehålla? Vi har en del saker inplanerade och det känns som om det kan bli ett år med en massa händelser och upplevelser. Tror att det kommer att hända fler saker detta år än det som gått. Det förra året var ett bra år med mycket kärlek (mycket sjukdom tyvärr oxå).
Det är spännande med ett nytt år eftersom vi har väntat på det...spännande, spännande!! Vi kommer i alla fall ha fullt upp det är ett som är säkert :-)

I kväll blir det Tre kronor...


RSS 2.0