Ny teve

I julas satt vi och Evis syskon och pratade om mellandagsrean...det skulle vara skönt med en ny, lite större teve men man kan ju inte köpa en ny då vi har en fungerande platteve. Dessutom är det mycket pengar då en är sjukskriven.
I söndags satt vi och tittade på film och plötsligt lägger teven av...trasig!! Om den ändå hade gått sönder lite tidigare eller mycket senare. Vi klarar oss inte utan en dumburk så det var bara att knata iväg och inhandla en ny. Vi hade tur och fick tag på en som vi fick tre tusen billigare. Den är JÄTTE stor så nu sitter vi inte framför teven utan i teven :-) Roligt med ny leksak då :-)

Evis har blivit bestulen på sina arbetsprylar...skor, stetoskop, klocka och en del andra prylar så måste det köpas en massa nya saker!
Emma har fått ont i foten, helt plötsligt, utan förklaring och haltar runt...ibland är det inte kul att ha en massa trappor på jobbet!!!!

I kväll blir det mys i soffan i våran stora nya teve :-)

Kommentarer
Postat av: amandaaa

Passa er för fyrkantiga ögon bara :P

2011-01-18 @ 19:04:29
URL: http://almostteatime.blogg.se/
Postat av: Emma

vi har 2st fullt fungerande plattv'sar en på 40" och en på 42"



kolla med försäkringsbolaget, kanske kan ni få en ny på hemförsäkringen, dvs drullen. Säg att den rasat i golvet, går det igenom, SLÄNG den i GOLVET. betala självrisken - få en ny å sälj den :)

2011-01-25 @ 12:13:43
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0