Lasse var jätte bra :-)

Här har det vart full rulle :-) Hade besök från storastaden i helgen som var..jättemysigt och trevligt! Vi hade födelsedagsfika då Emma fyllde 22 och i söndags var vi på Lasse...helt underbart!!! Summan av kardemumman så hade vi en jätte jätte bra helg!!!!

Evis har börjat sticka på en kofta till den stora dagen, en gråmelerad, tror att den kan bli ganska bra!

I kväll blir det film och mys och flygande jakob till middag :-)

Äntligen vitt ute och i dag var det -14 på morgonen, skönt att vintern är här!

Vi planerar inför julen med julbak, tunnbrödsbak, julpyssel, glöggkväll, julklappar och allt annat som gör julen till julen :-) ´Ska ner till Sundsvall och lämna julklappar och äta julbord också. Tänkte försöka hinna med en sväng på IKEA också!

I går var Emma ut och åt med sitt jobb, god mat och trevligt sällskap sitter aldrig fel :-)

I måndags var vi på bankmöte hos våran bankman. Man känner sig så vuxen när man gör sådant :-) Vi fick iallfall lånelöfte utan några problem och nu hoppas vi på att det kommer ut ett radhus/parhus som vi kan gå och titta på. Vi vet ju vilket område vi vill bo i så det är bara att vänta :-) Just för närvarande är det inget av dem till salu men det är som sagt bara att vänta, vi har iallafall ett lånelöfte nu :-). Så spännande så spännande :-)

Kommentarer
Postat av: emma

Men hur länge har man lånelöfte då? vi har "sökt" lån till en ny panna, och om 3 månader måste allt göras om om vi inte har genomfört affären då...

2009-12-04 @ 11:09:14
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0