underbara söndag

Vilken underbar söndag vi hade i går, mys mys!! I lördags jobbade Emma. I går var vi in till stan och köpte nästan alla julklappar och sedan var vi på julmarknad på Jamtli. Trots att vädret inte var det bästa så var det sjukt mysigt (har vi nästan alltid för den delen). Det är så mycket julstämning och det är så varmt att gå nära tillsammans och se på allt...tradition :-) Vi köpte årets julkula som är gjord av fiskfjäll, en stjärna! Evis fick sig en röd fin mössa som hon gillar starkt och emma fick violpastiller :-). I går kväll blev det till att göra julgodis och sedan mysa framför en film i våran nya fina soffa!! Vi har även hunnit med att dricka årets första glögg.
Livet är underbart trots sjukdom och för närvarande dålig inkomst...önskar att alla människor fick vara så lycklig som vi är tillsammans, då skulle värden se bättre ut!

Nu har vi planerat inför jul. Julafton blir samma som förra julen, först på Emmas jobb sedan hem till Evis mamma med familj och vidare till Emmas föräldrar senare på kvällen...självklart måste vi ta svängen förbi Evis pappas grav på vägen för att säga godjul och tända ett ljus. All ledig tid framtill jul är planerad :-)

Det finns vissa saker som man bara måste göra inför jul, för att det skall bli en riktig jul:
Man måste ha en kväll då vi slår in alla julklappar och dricker glögg och ser  en julfilm. inte så roligt att köpa julklappar som är inslagna på butikerna.
Man måste ha en kväll med julgranen och slåss med julbelysningen, ta julgodis och bara må bra.
Det är viktigt att göra julgodis tillsammans och kanske baka några sorters kakor och bullar.

I år ser vi julkalendern från 1997 så att vi kan se den när vi vill och Evis har fått en chokladkalender av Emma :-)

I kväll ska vi storhandla och sedan är det en massa på tv, hur ska vi hinna med hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0