Snart semester!

Snart har Emma två veckors semester, vi längtar!! Har inte bestämt någonting speciellt så vi tar det som det kommer. Våra grannar har flyttat för gott nu...lättade då! Vi var på rättegången mot mannen och vittnade...spännande och skrämmande var det! Kände oss ganska utsatta där vi satt med allas ögon på oss men uppfostrade som vi är så uppträdde vi exemplariskt :-) Nu sitter mannen inne i sex månader och kvinnan skall det bli rättegång på senare, för ett annat brått. Nu hoppas vi på att det flyttar in någon som är lugnare, som beter sig som folk!
I går hade vi besök av två av Emmas barndomskamrater vilket var jätte roligt, sköna människor det där!! Var och tittade på en och en halv näck, bleka nakna mänsrumpor det är väl någonting det hehe, måste ha vart kallt att stå där i bäcken naken!!!
Förra helgen, när vi var i stugan, blev våran kanin anfallen av en jakthund, som tur var så satt stackars Viktor i sin bur men han blev jätte rädd och arg. Klockan var fem på morgonen och vi var ute i ca en timme med den dumma hunden för att hitta dess ägare...ringde på hos grannarna men de sket i att öppna...men till slut blev vi av med den! Håll era hundar fastbundna säger vi bara!!!!!!!
Vi försöker bestämma datum för den stora dagen men det är lättare sagt än gjort...ole dole doff...

Kommentarer
Postat av: helene

Men stackars Viktor! Finns det nån kaninpsykolog i Östersund?!? Bra att det gick bra iaf!

En önskan om datum... Kanske man inte kan önska men ändå. Snälla ta inte 19 juni. Rojalisten i mig kanske måste vinka med svenska flaggor utanför slottet då. Men om det blir den dagen så är ni överst på listan såklart! (Jag kan spela in :-))

Pussåkram på er!

2009-07-17 @ 19:08:03
Postat av: Nina G

Jag håller med Helene! Vickans och Daniels dag är deras, ni får komma på något bättre. ;)

2009-07-17 @ 21:00:29
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0