Vår dag är viktigare än Viktorias :-)

Emma jobbar sin sista dag på jobb inför två veckors semester...hurrrraaaa!!!! Ska bli så underbart att slappa tillsammans och hitta på olika dagsturer, det är vi värda tycker vi!
Vi har lite kämpigt med att bestämma datum, det stämmer liksom inte med något av de som vi skulle vilja ha...kan ju vara bra att det är på en helg, kanske vi får dra lott...nej just ja det har vi redan gjort en gång hehe!! Vårat bröllop är viktigare än  Viktoria och hennes snubbes...eller ja, det är viktigare för oss iallafall :-)  
Det är bra att de gfter sig så att det blir sluttjatat i media angående om den stackars pojken skall få vara med i familjen eller inte...då kanske de kommer på någonting roligare att tjata om...vad kan det bli...kanske handlar det om barn? Hur är det när de gifter sig, blir han kung och hon drottning...känns lite ovanligt i sådana fall. Man är ju van att det är kungen som är bossen :-)

I dag är det blött ute, men inte så kallt så det gör inte så mycket, vi är vattentäta. Det är så skönt att sova när det öser ute så det är nästan så att vi hoppas på en natt med spöregn :-) Men dock hoppas vi på att det skall bli några fina dagar under Emmas semester!!
I går bokade vi biljetter till Winnerbäck, det skall bli JÄTTE mysigt att Helene kommer till oss då...som vi längtar!!!! Evis planerar att vara epilepsifri denna gång...förra gången fick hon stå bakom en lastbil...men hon var med iallafall och det var underbart endå!!!! Vi har det alltid underbart tillsammans så det är inga problem :-)


Vi var i Bispgården på Diggiloo i lördags och hur mysigt var inte det, vi hade liggplats :-) Låg tätt tillsammans på en filt och tittade på det hela :-) Helt underbart väder var det dessutom :-)


Kommentarer
Postat av: margo

hej svejs!

ni kunde väl ha ringt, ni åkte ju nästan förbi oss när ni va dit. Hade vart kul å ses!! Kram

2009-07-21 @ 09:03:03
Postat av: Svarten

Trevlig semester!

2009-07-21 @ 10:49:06
URL: http://svarten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0