I morgon blir det tåg!!

I dag blir det till att försöka sätta upp lampa i hallen igen, gick inge vidare förra gången vi försökte...eller ja vi och vi det är ju igentligen Emmas pappa som har tagit på sig uppdraget :-). Emmas mamma skall sy "gardiner" till våran möbel i köket...kommer bli riktigt bra...vi är så nöjda! Varför det är Emmas mamma som syr "gardinerna" finns det två förklaringar till. Ett: Vi har inte riktigt förstått oss på våran nya symaskin...pinsamt värre :-) och två: Vi har inte lagt så mycket energi på att försöa lära oss den :-). Det är tur att mammor och svärmödrar finns!!

Inte trodde vi att det skulle bli så mycket komentarer på vårat kändisskap i tidningen inte...herre gud! Det är lite svårt att låta bli att läsa komentarerna på hemsidan och det är lite irritersamt :-) Det är skönt att vi har fått så mycket positiv respons...tack alla som är så gulliga och rara mot oss!!!!

I morgon blir det pride och vi skall självklart gå i tåg...hoppas på att det skall vi ok väder, det skulle vara skönt det!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gå lite pridetåg för mig oxå e ni snäll... sitter fast i ankarvattnet med ryggskott :/

2009-07-25 @ 12:13:58
URL: http://klenmarlene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0