Besatthet!

Det är underligt hur man kan bli "besatt" av en del saker, nästan beroende. Vi har en del saker gemensamt och tydligen så smittas det! Talar om materiella ting då.

Emma: Bland annar: kaffe, snus, bilåkning, exotiska frukter, klockor och tavlor.
Evis: Bland annat: kaffe, snus, bilåkning, avokado, nallar och dagböcker (att skriva).

Det är även lite konstigt att man tar efter den andras besatthet, Evis börjar bli intresserad av konst och tavlor och helt plötsligt har hon flera klockor :-). Emma skaffar sig fler nallar och tycker att det är helt normalt :-)

Men det största beroendet är helt klart besattheten av varandra, att vi tycker att det är hemskt att vara utan varandra och vill alltid vara nära! Att man inte kan tänka sig vara utan den andra och undrar hur man kunde existera innan man träffades. Men det var säkert förutbestämt :-) 

I morse var det en olycka i Grytan, så fruktansvärt hemskt!! Tydligen en bil som kört av vägen vilket led till att en massa andra bilar körde in i varandra, körde av vägen. Tror att det var typ åtta inblandade bilar, tur att det inte blev en massa svårt skadade...änglavakt? Fy de första halkorna, må vara försiktig på vägarna nu och hålla bra avstånd till andra bilar!
Mamma/mammasen/svärmor och pappa/extapappa/svärfar ni får köra försiktigt i morgon när ni ska till Stockholm! Ni får höra av er då ni kommer fram så att vi vet att allt har gått bra! Vi avundas er ska ni veta och hoppas att ni får en underbar resa till solen, det är ni verkligen värda!!!

Kommentarer
Postat av: Hon o Han

Tackar för omtanken

Vi kommer självklart att ha underbara veckor i solen.

Tänkte hinna med och kolla lite hotell i Puerto Mogan (inför nästa höst, har hört viskas om några som tänkt bo där en vecka);-)

2009-10-29 @ 12:03:30
Postat av: Amanda

Så söta ni är! ^^

2009-11-02 @ 14:28:05
URL: http://awindow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0