Idol

I kväll är det Idol som vi följer slaviskt, lika spännande varje gång :-) Det är lite svårt denna omgång för det är så många som är bra och man vet inte riktigt vem man vill ska åka ut!! Vi brukar besluta oss i sista minut, nu är det en som vi tycker skall ut...spännande! Konstigt att man kan bli så inne i ett tv program men men det finns kanske sämre saker att bli beroende av :-)

Budgivningen på lägenheten har börjat och det första budet var mycket lägre än vi hoppats på men det skall komma människor till veckan och kolla på den igen så än har vi hoppet uppe!!!

Såg en hund på blocket som vi skulle vilja ha...nästan så att man skulle kunna offra sin västra arm för en liten vovve men det går ju troligen inte :-( Det är inte lätt när man har jobb hela dagarna och vi är inte för det där med att ha hund ensam hemma, det vill vi inte. Hunddagis är för dyrt och inte det känns helt ok för hundens del heller :-( Det är inte lätt!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hallå, såg att lägenheten låg ute på hemnet, hoppas ni får det pris ni vill ha :) Ha en bra helg, själv sticker jag till sthlm ett par dar. Kram.

2009-10-16 @ 20:44:36
URL: http://stickatochsant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0