lägenheten

I går var det en spännande eftermiddag med en massa bud på lägenheten, känns jätte jätte bra då budet är högre än vi hade vågat hoppas på :-)
Vi hade hembesök av våran duktiga frissa som färgade våra hår (hon klippte oss dagen innan), vi blev nöjda och håller på att fundera på hur vi skall ha våra hår när vi gifter oss :-).
Vi har vart och kollat på vigselringar igen, inget lätt beslut men nu tror vi att vi vet hur de skall se ut. De måste göra om en av dem de har så att de blir som vi vill ha dem så vi måste antagligen beställa dem i vår så att de hinner bli färdiga, hade inte vart så lyckat om vi stod där framför prästen och inte hade några ringar :-)

Vi fick påbackning när vi var och besiktade bilen :-) Ett av framljusen satt snett på grund av att lampan satt fel så vi har fixat det och nu är bilen godkänd :-) Kändes nästan lite dumt att man var tvungen att besikta om på grund av ett så litet fel, men men nu är det grönt iallafall.

Är det ingen som har ett fint radhus en bit utanför Östersund som de vill sälja för en billig slant? Det är bara att höra av sig, vi är villiga att ställa upp!!! Kanske man kan önska ett i julklapp...vi har faktiskt vart snälla i år :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0