på fredag skrivs papper!

På fredag skrivs papperna på lägenheten och vi är mycket nöjda, konstigt att det har gått så bra. Allting har flytit på så som vi önskade, vi har inte så mycket att flytta heller eftersom vi får lämna det vi inte vill ha i lägenheten :-). I går flyttade vi soffan till stugan. Evis mamma och syster med fru kom och fick en massa saker som vi inte behöver :-) det är bra när man har släkt som vill ha saker som man själv vill bli av med :-). Vad blir nästa sak då? Radhus/parhus? Kanske inte riktigt än vi måste väl hitta ett som vi vill ha först!!! Får väl hålla ögonen öppna, vi vet ju vart vi skulle vilja bo.
I går hyrde vi Wallander-Prästen och även den av Wallanderfilmerna var bra, värd att se!!!
Vi var och åt trerätters hos mamma/mammsen och pappa/pappsen...jätte trevligt och väldigt gott, snart åker de till paradiset och vi får gå och sukta efter nästa vinter då vi också kommer åka dit!!!!!
snart måste vi börja planera mera runt bröllopet, det är ju en hel del att fixa och bestämma...tur att det är roligt att planera det, men samtidigt är det inte det lättaste :-). Det känns som om det är en evighet kvar men om man tänker efter så är det inte så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0