Snart dax för val!

Snart är det val! Vi är spända och lite nervösa inför det och måste sitta klistrade framför teven på söndag!Vi har försökt sätta oss in i politiken men det är inte så lätt, alla politiker gör en förvirrade. Vilket parti är minst dåligt? Att blankrösta är inget alternativ, man kan väl inte klaga om man inte ens har tagit ställning!?! Det blir skönt när det hela är över!

Vi ska till att skicka ut tackkorten nu, bättre sent än aldrig. De blev väldigt fina i alla fall och det är alltid skönt när man blir nöjd med ett kort på sig själv. Hoppas vi inte glömmer någon, det är ju ganska många som har hjälpt oss på något vis, som vi vill tacka.
Hur ska vi göra med våra efternamn då, vi har inte bestämt vad vi ska, vilket/vilka vi ska använda oss av. Ska vi ha kvar våra egna namn, göra ett nytt, använda ett eller ska en av oss lägger till den andras? Vi vill ju att eventuella barn, i framtiden, ska heta bådas efternamn. Om Evis efternamn inte används så slutar släkten kanske vid henne och samma gäller med Emma...om ändå en av oss hade haft ett vanligt efternamn!!! Vi får se hur vi gör, lever här och nu och det är väl kanske inte någon hets med det hela!

Det börjar bli mörkt på kvällarna och vi myser över det, egentligen skulle vi vilja ha sommar längre men det är mörkret som gör att hösten blir skön. Att kunna tända all mysbelysning och framförallt att tända ljus och bara mysa!! Vi har ju så många fina ljusstakar som vi inte skulle kunna leva utan! 

Det har vart lite bär i år, i alla fall på Evis mark men vi har hittat så att vi kunnat koka så pass mycket sylt så att vi klarar oss tills nästa höst så det är skönt! Nu är det bara byte av gardiner i kök och sovrum som är kvar, sedan är vi redo för en fin höst! I sovrummet har vi inte ens satt upp gardinsstänger efter bytet av tapeterna, det måste vi göra någon av de kommande dagarna.   

Vi ska åka till Sundsvall med M och L Gay i oktober, bara mysa och vara. Äta ute och shoppa. Vi längtar fruktansvärt mycket...ska bli underbart!! Vi hoppas på att kunna ta en fika med P och A också när vi är i stan. Vi tycker om Sundsvall och om vi skulle ha flyttat och velat bo i en annan stad så skulle det blivit där. Nu har vi en massa planer här så någon flytt blir det inte!

Kommentarer
Postat av: Emma

P och A det är väl Preethi å Annelie det :)

2010-11-05 @ 21:17:20
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0