Myshelg

Vi var i Sundsvall från Lördag morgon till måndag mitt på dagen, underbart!! Vi har alltid trevligt tillsammans med M och L, så även denna gång! Vi är inte vana vid att bo på hotell så det känns mycket lyxigt då vi väl gör det! Jätte fint hotell med god mat och jätte trevlig personal det säger vi inte nej till :-)
Vi slappade, vilade, åt god mat och handlade en massa saker. Självklart var vi på IKEA, det hör som till då man är i Sundsvall...självklart åt vi köttbullar :-)
Vi tittade efter ett skrivbord men beslutade att vi ska måla om ett som vi har haft stående på Evis brors vind i stället, tror att det kommer bli bra. Vi måste ju på något vis få till ett kontor nu tills efter nyår och vi har ju bara en tvåa så det finns inte så mycket utrymme. Vi har funderat och mätt för att se vart vi kan klämma in ett skrivbord och kommit fram till att enda möjligheten är att ha det i vardagsrummet vilket inte är så roligt men tvunget. Måla det grått så att det smälter in och ha en rolig stol och lampa blir lösningen. Vill helst slå ut väggen in till grannen men vi tror inte att hon skulle bli så glad om vi gjorde det :-)
Vi hittade kläder och det var tur eftersom Evis inte har så mycket för närvarande och vi hade planerat att hitta det till oss båda...alltid roligt då det blir som man planerat. Vinterskor hittade vi också och det brukar alltid vara knepigt att hitta, det är så extremt tråkigt med vinterskor och dessutom är de ofta ganska fula :-)
En lyckad helg har det varit och det måste vi göra om någonting!!!
Vi skall troligen till S-holm i november, Emma skall dit via sitt jobb och vi hoppas på att kunna stanna några dagar extra så det är nästa resa vi längtar till :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0