Inte lätt när det är svårt!

Det är inte lätt när det är svårt eller vad är det man brukar säga?
Det är inte lätt att vara sjukskriven det är ett som är säkert, inte nog med att man ska må dåligt och vara sjuk, man skall även förstå sig på alla papper och fixa med alla möten, läkarbesök och undersökningar...när har man tid till att vara sjuk igentligen? Inte konstigt att man inte blir frisk!!
Läkarbesök för Evis i dag, resultatet blev ungefär som förutspått dvs en ny medicin. Får se om den blir livet ut eller bara några år...har ätit den tidigare i livet och mådde då bra på den så vad gör en tabl mer om dagen?! 15 tabl om dagen det är väl ingenting. Inte så att det är brist på tablintaget, skulle nästan kunna tro att det är något fel kroppen hahaha.
Väntar på att en annan läkare ska ringa...de brukar ju kunna ringa på kvällen så kanske hon ringer i dag. Den ena kirurgläkaren skall koppla in den andra vilket innbär att alla läkarna som Evis har är inkopplade samtidigt...herre gud vilken soppa :-) Det låter som om det är många men det är bara tre stycken ordinarie läkare och två stycken som inte brukar ha hand om hennes kropp :-)...annars är allt bra och vi är vid gott humör :-)

I morgon är det kvällsöppet på Kärnan så vi ska dit och köpa jätte fina och sexiga underkläder till Emma, till bröllopet :-) Vi har kommit in i en läsa-böcker-fas så vi måste inhandla några böcker oxå! Vi hade ju en stor vattenskada i sovrummet (elimentet brakade) så vi var tvungen att packa ihop alla böcker, nu känns det jobbigt att åka till Evis mammas förråd och hämta dem igen! Hoppas ju på att hitta ett radhus, vi får packa upp alla saker vi packade undan då :-) Vi fick iallafall fina tapeter och golv...nu är alla rum nytapetserade.
Vi har ju vart på flera husvisningar men inget av dem passade...dåligt läge...för dyrt...för stort...för litet...det är mycket som skall stämma :-) Tur att man kan sätta upp nya tapeter och lägga klick-golv...haha

I dag blir det snabbmat...pytt i panna...brukar ju laga mat i vanliga fall så det kan vara skönt att äta lite snabbmat :-) Att komma på olika rätter varje vecka är inte det lättaste men på något vis brukar vi få till det iallafall :-) Att äta bra mat är rätta tagen...hemlagad husmanskost. 

I kväll ska vi mysa i soffan, handarbeta och läsa...och självklart dricka kaffe :-) Kvalitetstid är våran grej!! 

Kommentarer
Postat av: Nina

Det kom aldrig någon bröllopsinbjudan till Norge? :'(

2010-05-31 @ 10:47:24
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0