Länge sedan sist!!!

Oj, oj, oj vad länge sedan vi skrev!!! Ibland tryter intresset och lusten till sådant här :-)

Vi har fullt upp, verkligen!!!!!!! Har mer att göra än vad vi gör men det ordnar sig nog! Inbjudan till den stora dagen blev fixade och skickade då vi tänkte oss och i morgon är det sista dagen för att anmäla sig...kom ihåg det ni som inte gjort det ännu...hint, hint :-) Allt går väl igentligen enligt planerna så det är skönt, men det är så mycket man ska tänka på!! Vad har vi då gjort? Jo, prästen, frisör och fotograf är bokade. Ringarna skall vi snart (hoppas vi) få reda kostaden på. Våra kläder är mer eller mindre klara. Emma har skona och en kofta kvar och kanske en väska och Evis vet inte om hon skall ha linnet som hon fixat eller ej. Evis skall sy om linnet så att hennes farmors mammas 99 åriga bröllopsklänning får vara med (lite roligt). Maten är planerad och de tillbehör som vi skulle göra själva, som servettringar, brudkrona till Emma och placeringskort, är färdiga. Vi har deligerat ut uppgifter till nära och kära så vi inte behöver göra allt själva :-) Bröllopstårtor, mat, sånghäften, handgjord strumpebandshållare och dyligt. Men självklart är det en massa saker kvar!! Har bokat hotell i tre nätter, åker på måndagen efter det hela :-) Allt känns underbart och det blir bara bättre och bättre...trodde aldrig att denna lycka fanns att finna!!

Vi har en del hälsoproblem, för ovanlighetens skull! Emma har problem med sin astma och Evis är fortfarande inte läkt som hon ska. Skall troligen bli en liten operation på Evis snart men hon har haft aldeles för dåliga värden för att genomgå den, skall ta nya prover på måndag så vi får se då då :) Vi börjar bli less på¨det hela nu och det skulle vara underbart om vi kunde få bli friska nu! Skulle vara lite tråkigt om Evis behövde ha korsett på bröllopet men det är klart det blir nog svårt att bli fri den så fort. Att bära en korsett dygnet runt i 1.5 år är nog inte det bästa för musklerna, de är nog förtvinade vid det här laget! Det fixar sig nog till det bästa :-) Bara allmäntillståndet på Evis blir bättre och hon inte behöver vara sjuk hela tiden så blir det bra! Det finns ju maskiner som gör en brun så vi skall nog inte behöva se bleka ut på den stora dagen :-)

Snart är det studenten och syskonbarn skall firas!! Vi skall ut och fixa present i helgen, tror att vi har planerat ut det hela! Blir roligt att åka på den...vi längtar efter att träffa alla! 

Vi vet att Evis syster planerar möhippa för oss men vi vet inte vad och när...känns lite nervigt :-) Vi får vänta och se vad det blir av det hela :-) Blir roligt att se när de kan klämma in den då det är ganska många helger uppbokade (studenten, återträff med skola, barndop etc).

I helgen blir det mys och närhet...underbart!!!!!!  

Kommentarer
Postat av: Helene

Men! Jag som slutat läsa! Kul med uppdatering.



Kram från stora staden

2010-05-27 @ 15:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0