Snart dax att köpa grillat :-)

I helgen var Evis på återträff med gymnasiet och Emma hade middagsbesök med en vän, vi hade båda trevligt. 10 år sedan studenten och ser inte en dag äldre ut...eller....nej kanske inte! I dag är Evis tussig, som vanligt när hon träffat folk :-( Vi hade tur med vädret då! Tycker att studentdagen hade fått vart lite varmare...studenterna måste ha vart blå om benen detta år! Till helgen ska det bli jätte fint väder då, för det har vi bestämt!

I går träffades vi (vi två och våra föräldrar) i stugan och planerade lite inför bröllopet, det börjar ju närma sig. I helgen blir det till att köpa det sista som vi ska ha från IKEA :-) Vi tror att det blir bra med allt, känns så iallafall och det är inte mycket som kan göra dagen mindre lyckan...sjukdom är väl det enda då. Hade inte vart så kul om någon fick magsjuka eller nåt åt det hållet. Vi kommer nog vara så nervösa så att kräks endå :-). Så summan av kardemumman är att allt känns underbart och lite stressigt.

Vi vet att det planeras möhippa för oss men vet inte vad, var och när...finns inte så många helger kvar så det borde väl bli ganska snart. Evis syster med fru frågade (för några månader sedan) om de fick fixa en för oss båda och det tyckte vi var en bra ide eftersom våra närmaste och käraste bor mer eller mindre över halva Sverige. Hade vart lite tråkigt om det ordnades flera samtidigt! Det blir roligt att träffas innan och vi hoppas på att inte alla jobbar helg och inte kan ta ledigt! Blir nog mysigt!!

I kväll ska vi veckohandla och det blir nog en billig vecka eftersom vi är borta fredag och lördag. Det är så mysigt att veckohandla...ja vi kanske inte är normala. Har hört att det är ganska många som tycker att det är ganska tråkigt! Det tråkiga i det är att packa upp när man kommer hem :-)
Hoppas på att det ska komma ett bra pris på grillat snart, vi ska ju ha ganska mycket och det skulle vara skönt om det var bra pris på det :-) Emmas pappa ska göra marinaden så det blir nog jätte gott! Vet inte riktigt vad vi ska ha för sorter men tänkte att det ska finnas flera sorter så att det finns lite valmöjligheter.
Prästen kommer nog ringa i dagarna och de som skall göra ringarna sade att de skulle ringa denna vecka. Emma har fixat en klipp, avfärgning, färg och sling tid...tur man känner en bra frissa!

I midsommar blir det dop...roligt...hon är så söt...lilla Berit, eller var det kanske inte så hon skulle heta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0