Så skönt med en klippning!

I kväll ska Evis klippa sig, inte en dag försent!!! Ser ut som ett troll med håret åt alla håll :-) Emma håller på att spara ut håret tills bröllopet, ska sätta upp det i brudkronan :-) Hon har det kämpigt med det hela och vill helst raka av sig allt! För första gången på många år har Evis sin rätta hårfärg...underligt!

Bilbingo i måndags men ingen vinst...hoppades på en slant inför bröllopet :-) Det är så mysigt att sitta där i bilen och prata en massa strunt och försöka hänga med och höra alla nr :-) Det som är mysigast är att fika i pausen...vi brukar längta tills dess redan från början haha. Det är vi som gör mackor och M och L fixar kaffe och kex :-)

Nu har ett gått att sitta ute och käka middag några dagar och det är så skönt!! 

Vi har beslutat att vi ska sova hemma på bröllopsnatten och inte komma hem för sent, vill ju inte att hela natten ska gå oss förbi :-) När vi började planera det hela så trodde vi att det skulle vara typ 30 personer som gäster men när tiden gick så blev det fler och fler som vi ville skulle komma och till slut så slutar vi på 46 eller 48 stycken :-) det blir så bra! 
På måndagen åker vi på fyra dagars bröllopsresa :-)
Är det många som kör själv på sin bröllopsdag? Det kommer vi att göra iallafall. Eftersom Emma blir åksjuk så lätt och hon har slutat dricka så är det inga problem, vi har ju bestämt det själva :-) Evis kommer nog inte heller dricka något som är något. Evis bror har ju två snygga veteranbilar men de är inte roliga att köra om man inte kört dem förut så det blir våran egen lilla fina bil!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0