Snart semester!!!!

Nu har inte Emma många dagar att jobba innan hon går på semester, så skönt. Nästa lördag kl 16 börjar ledigheten!!!!!! Sedan blir det full gas veckan där på :-). Ska bli underbart med semester, även om Evis är sjukskriven!! Tre veckors ledighet för Emma...äntligen!!!

Evis var på första besöket hos sjukgymnasten igår. Han sade att hon hade en lång väg att gå, det skulle tydligen ta lång tid tills hon är tillbaka fysiskt! 1/2 kg klarade hon med rygg, axlar och bröstmusklerna och balansen var urusel...känns som om formen är utan räckhåll för närvarande. Hon ska dit i morgon igen så då får vi se vad sjukgymnasten har tagit fram för program åt henne. Hoppas på att kunna göra det hela hemma så att hon inte behöver kuta hos henne!! De som vi vet som har gått till den sjukgymnasten har fått haft det så, borde kanske finnans en möjlighet till det då :-) Inte mycket att göra mer än att följa order och göra sitt bästa!! Smått ont i axlar och rygg i dag då...

bröllopsresan :-)
Åker till Stockholm på måndagen, förbi några affärer på vägen ner, sover där tills tisdag
På barkaby på tisdag samt allsång på skansen, middag och hotell
onsdag åker vi till Gävle, är där tre nätter tills på lördag

Det kommer nog bli jätte mysigt, brukar alltid vara det när vigör något!! Underbart!!

Nu har vi lagt upp en plan inför de närmaste två åren och hoppas på att den håller på något vis :-) I den planen ingår inget hus...planen är upplagd så att ett hus inte passar in just nu i alla fall...kanske hus om 1.5 år?!? Det känns tråkigt att vi inte kan skaffa hus nu men tur att vi inte redan har gjort det för då hade planen troligen gått i stöpet :-) Efter jul smäller det å då kommer vi,förhoppningsvis, ha röven full båda två!!!! Spännande!!!

Vi känner oss lite trötta för närvarande, det är så mycket planer inför bröllopet samt livet i allmänhet.

Evis väntar på att få komma till ytterligare en läkare, en på medicin angående de dåliga prover som hon har. Måste ju få ordning på det så att hon inte beöver bli sjuk hela tiden och så att såren äntligen läker. Nu ska hon vara ute bland människor så lite som möjligt och det är inte så lätt.

I går var det en så kort kväll, klockan var nio när vi tittade på klockan och insåg att vi inte fick så mycket slappkväll men i kväll blir det soffa, kaffe, film och närhet...underbart!!! Men nu blir det snart fisk, potatis och sås :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0