Garageproblem

Vi har vart på husvisning igen, mitt i bröllopsplaneringen! Så fint och inga renoveringar behövs göras, inte ens tapeterna! Det ligger på det område där vi vill bo och på en bra del av det området. Mer eller mindre perfekt! Nu är frågan bara var budgivningen slutar, vi måste på banken till vår bankman och räkna ut hur högt vi kan buda. Vi tycker inte om den del då man ska slåss om det hela, ingenting för oss. Troligen kommer det bli för dyrt, det måste man kanske vara inställd på men man kan inte annat än hoppas på det bästa! Spännande!

Vi har ett problem med vårat garage, vi höll på att gå upp i linningen i går kväll. det är så att parkeringsplatserna mitt emot vårat garage har inte vart uthyrt tills nu. Nu är det en som har hyrt två parkeringar bredvid varandra mitt emot våran garagedörr och vi tar oss inte in i vårt garage. Bilen (om man kan kalla den för det) är ett stort monster...en så kallad penisförlängare...den sticker ut ca 70 cm bakåt från parkeringsrutorna. Det gör att vi inte har nog stort svängrum för vår bil...vi har dessutom en liten bil. Vi höll på ca 20 minuter i går och försökte ta os in men det gick inte, det är trångt där i vanliga fall :-( Monsterbilen ser ut att vara helt ny och vi vill inte ens tänka på vad den kostar, den är dessutom oregistrerad. Vi fick ställa oss på gästparkeringen och ringa till de som är ansvariga, de sade att vi skulle ringa polisen. De sade att de skrev en raport på det och att de tyckte att det var intessant att den inte hade några skyltar. Vi fick beskriva bilen så gott vi kunde. Vi vet ju att den är ute på vägarna och kör, troligen utan skyltar, hoppas de haffar honom. Nu måste vi ringa till vår visevärd och vi har ingen bra bild av den personen så det känns inte roligt! In i garaget ska vi i alla fall ta oss så de får då fixa en annan parkering till det där bilaset. Herre gud, det hade vart skönt att flytta här ifrån!!!

På tisdag börjar vi budgivningen, om det inte redan har budats upp aldeles för högt...håll tummarna för oss!!! Skulel vara helt underbart!!

Vi har vunnit biljetter till allsång på skansen med boende och middag :-) Emmas boss tävlade åt oss, sött av henne, och vi vann!!! Vi är på semester (bröllopsresa) i Gävle då så det passar perfekt...det kommer bli så roligt!! Ser fram emot det :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0