möhippa!!

I lördags var det möhippa :-) Vi var hemma hos Evis mamma och åt frukost, tyckte det var lite konstigt för hon ville inte att vi skulle gå därifrån. En hop med brudar kom inrusandes med visselpipor i munnen, vi blev lite rädda :-) Vi fick sätta på oss trädgårdshanskar som vi inte fick ta av oss under hela dagen och kvällen. Fick även varsin lapp där det stog att vi skulle packa en massa saker till varandra, som badkläder, jättevarma kläder (som vi skulle ha på oss), mediciner, tandborste, täcke, kudde och en massa annat som skulle räcka i två dygn. Sedan körde de ut oss till berge där vi spelade paintboll :-) Evis kunde inte vara med men tyckte att det var jätte roligt att sitta och titta på :-). Sedan fikade vi vid sjön i solen. Åkte till böle där vildmarksbadet och bastun var i gång. Spelade en massa utespel och tävlingar, drack alkohol, grillade, badade och rökte vattenpipa. Nattgrillade och hade jätte jätte mysigt!! Vi somnade vid fyratiden och steg upp vid nio och åt mysig frukost Det var helt perfekt!!! Jätte trevligt! Trädgårdshanskarna var till en lek på kvällen :-)

Emma hade fruktansvärt träningsvärk nästa dag och Evis hade smärtor i alla muskler...men det var det värt!!! :-)

I kväll blir det födelsedagsfika hos familjen Gay, M fyller år.

Midsommarafton var jätte mysig! Vi, L Gay och M Gay var till Hallen på firande på dagen. Käkade en fyrarättersmiddag och drack lite öl :-) Mys mys!!

Nu är det full rulle med allt och alla! Tror inte att vi har många lediga stunder innan nästa lördag :-) Tror vi kommer vara lite trötta nästa söndag :-)

Summan av kardemumman: En kanon helg med en massa skoj och mycket värme och kärlek. 

Kommentarer
Postat av: ella

SV: Asnice bröllop var det ändå, även om allt inte blev som det skulle! ;D Absolut kan vi de, jag ska försöka få ihop alla kort jag kan! :D Ha de jättebra! <3

2010-07-12 @ 20:27:11
URL: http://lillastorasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0