Lingonsylt

I söndags var vi ute i skogen och plockade bär, lingon. Tror att det blev ca 13 liter. Vi tog och gjorde lingonsylt i går, blev 19 burkar. Vi kommer aldrig hinna äta så mycket sylt så vi får ge bort en hel del :-). Var på loppistur igen och hittade 14 tallrikar, två saftbringare, en väska och en massa garn, börjar närma sig i antal tallrikar till brölloppet nu och det känns riktigt bra!
I går var vi in till stan och fixade med ett nytt internet, ett mobilt och nu är vi äntligen sladdfria...som vi har längtat hehe.
Skulle vara intessant att veta hur det är att ha svininfluensan, det kan väl inte vara så illa som media framställer det som?!? Det är ju jätte många som dör i magsjuka/kräksjuka och "vanlig"influensa varje år men det är ju inte alls lika stort skrivet om det...vet inte men det känns som om allt är så förstorat!!!
Det är skönt när programmen på tv börjar igen...då känns allt som det brukar :-) Alla dessa program med människor som skall bli kära, ekonomier som skall stabiliseras och bråk om allt och inget...det är väl något det, att få gotta sig i andras liv!! Underligt hur lättroad man är!!
I kväll blir det nog L-word igen, är inne på tredje omgången nu, två kvar :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0