Tur i spel

I måndags var vi på bilbingo och vann 1000 kronor, våra vänner vann 500 kronor...roligt att få tuta två gånger och ännu roligare att vinna pengarna. Det är mysigt att spela och att fika i bilen.
I går var det storstädning och lägenheten ser nu skinande ren ut..så skönt! romantisk middag med lövbiff, pressad potatis och pepparsås...tända ljus och linneduk...mysigt!
I dag har evis vart och börjat tova på en kanin, får väl se om det blir en kanin eller inte :-)

Emma jobbar hårt och är trött i kroppen, så skönt att hon är ledig tre dagar i helgen...lingonplockning, slappning och en sväng på stan står inplanerat och självklart koka lingonsylt :-) 

Snart börjar Evis jobba igen, blir skönt när hon kommit in i det...vet inte riktigt vart hon skall jobba ännu men det blir nog bra vart hon nu hamnar. Alltid lite jobbigt att börja på ett nytt jobb, speciellt efter en lång sjukskrivning men man får vara glad när man har ett fast jobb så att man är garanterad jobb!!!

Vi är nyfärgade i håret och ser männskliga ut igen, skönt skönt!! Evis tänker spara ut håret i nacken igen, typ 80 tals frilla kanske! Hade det för ett tag sedan men klippte av "toffsen" och nu ångrar det :-) Det är som vanligt då!!

Ser fram emot en kvällspromenad upp till Evis pappa på graven...skönt med friskluft på kvällen!!!

Kommentarer
Postat av: emma

helgen före midsommar vann jag 20000kr... på vitgården!

2009-09-04 @ 14:00:17
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0