is på rutan

I går fick Emma skrapa bilrutan då hon skulle till jobbet...hösten är ett faktum!!! Dagarna är iallafall inte så kalla ännu och det känns bra, det är så lång vinter här uppe så det är skönt att den inte kommer för fort. Men men det är lite mysigt med vinter också...speciellt mörkret är mysigt! Hoppas på en vit och lagomt kall vinter i år (sådär fem minusgrader och gnistrande vitt i träden) det är då vintern är som bäst!! Och vad vore julen utan snö, det måste vara vitt då :-) men det är det ju för det mesta, även om det ibland inte kommer snö, som ligger kvar, förrän dagen innan julafton :-)

Vi var in till stan en sväng i går kväll och fick tag på en present till Evis storebror, nedsatt pris och allt. Då var det bara den andra brodern kvar då :-) De skall få present som tack för hjälpen med all ved som fixades förra helgen, de är de verkligen värda.
Evis skulle betala räkningar i dag men insåg att hon inte fått in några pengar på sitt konto...hoppas verkligen att de trillar in lite fort!!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vintern är som bäst när man sitter inne i värmen och dricker varm choklad och tittar ut i kylan. En jul utan snö är i min mening bara en halv jul. :P Kramar på er.

2009-09-27 @ 12:36:56
URL: http://awindow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0