Förskylning

Emma har vart hemma från jobbet några dagar med förskylning och problem med astma och igår blev Evis tussig. Emma är på jobbet i dag och vi hoppas att hennes astma skall bli helt bra snart. Vi skall försöka ta oss till invigningen av Ginatricot i kväll, vi har ju blivit bjuden av Emmas chef, gulligt av henne! Det skulle vara väldigt roligt att gå dit så vi håller tummarna på att vi orkar!!!
I morgon väntar Evis på ett jobbigt samtal och hon känner sig nervös inför det. Hon har väntat flera dagar men samtalet har blivit framskjutet flera gånger. Nu hoppas vi på att det blir i morgon, som de sagt att det ska bli, så att nervositeten släpper!!!
I går hade vi besök av en kär vän och vi hoppas på att vi snart kan ses igen då det blev en kort visit!! Måste planera in en dag ganska snart, kanske middag hos oss, det skulle vara trevligt!
Framöver är det en massa födelsedagar på gång och sedan jul så det blir fullt upp att hitta på presenter! Först fyller Evis systers fru år, sedan Evis syster, sedan Evis vän Carolina och sedan Emma. Sedan blir det julklapparna...hur skall vi kunna hitta på bra presenter till alla? Med åren som går blir det svårare och svårare att hitta på gåvor. Människor har det mesta de behöver och många som vi känner bor trångt och har inte plats med en massa saker...får klura ut någonting bra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0