Datastrul

Evis har suttit hela dagen och strulat med sin dator. Det var för lite minne kvar och det kom upp varningstexter hela tiden. Började med att ta bort alla program som inte används men problemet är att det inte är det lättaste att veta vad som behövs vara kvar och vad man kan ta bort. Tog bort all historik på internet och resultatet var flera timmar av väntande och det blev lite mera plats. Var ut på google och försökte få information om hur man gör och det resulterade i en ändring i en inställning. Nu får man hoppas på att det blir bättre. När det var klart så var alla lösenord överallt borta och man tog sig inte in på hotmailen eller här...det är bra roligt och underbart med datorer!!

På söndag har vi vart förlovade i ett år, gud vad tiden går fort! Skall därför ha en romantisk kväll i morgon efter att Emma slutat på sitt jobb...underbart!

Nu är vi inne på 4:e boxen av L-word och vi börjar få lite ångest för att det inte är så mycket kvar!!! Hoppas hoppas hoppas det snart kommer en 6:e box!!!! Vi håller tummar och tår!

Vi skall ta och framkalla en del kort, ganska många av samma, undra vad vi skall använda de till :-)


Kommentarer
Postat av: Nina G

Varför formaterar ni bara inte om datorn? Sen hittar ni vår adress om ni söker på Marlena på GuleSider.no :)

2009-09-11 @ 21:32:14
URL: http://regnbagsfamiljen.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0