Helgen

Det har vart en proppad helg!!! I lördags var vi i lägenheten och plockade ut allt som vi skulle ta med oss hem och körde ut en del saker till stugan. Det är så skönt att vi kan lämna en del av sakerna, har ju inte plats med allt hemma :-) I söndags städade vi lägenheten grundligt, det är så mycket som skall städas vid utfluttning. Det var skönt att Tommy hade städat så bra då han flyttade ut :-) I går lånade vi släp och slängde ett helt släp med skräp, Tommy ställde upp och hjälpte oss så det gick smidigt. Sedan fick vi reda på att våran efterlängtade vårdagsrumslampa hade kommit så då åkte vi och hämtade den. Då blev det en lampa över hemma hos oss så då fick vi åka ut till stugan med den. Storhandlade på Maxi och kom hem lagomt till Grannfejden :-) Det är så underbart skönt att det är färdigt med lägenheten, nu behöver vi inte tänka på den...SKÖNT!!! Den 16 skall vi lämna nycklarna och få in pengarna på kontot :-)

I kväll skall vi slappa och ta det lugnt eftersom Emma jobbar till helgen och även den helgen kommer vara fullt att göra...bäst att passa på att vila nu då :-)
Vi längtar efter soffan, nu får den ta och komma så att vi får köra bort den som vi har nu :-)

Den nya lampan är jätt snygg och vi har fått på en dimmer på den så det blev riktigt nice :-) kommer bli riktigt bra till den nya soffan!!

Vi längtar tills våran Helene kommer och hälsar på...längtar så mycket efter henne båda två! Ska bli så mysgt att få pyssla om henne lite :-) och dessutom få gå på Lasse tillsammans...inte illa :-) Då blir det födelsedagsfika :-)

Tack Tommy för att du är så go och snäll, du är guld värld!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0