Balkonglivet har börjat

Köpte nya stolar till balkongen och invigde dem med middag ute igår, härligt!! Det var lite kallt på kvällen så vi klädde på oss raggstrumpor och mössor, kokade kaffe och satt där hela kvällen och spelade spel och snackade :-)
kaninen Viktor smet från sin bur i vardagsrummet och kom uthoppandes till oss, han kände väl sig utanför?!? 
Ute är det blått och gult överallt, det spritter i kroppen, emma har börjat nysa och fått svårare att andas och viktor är kåt, det vill säga, det är underbart med vår!! När solen är framme så är det lite varmt med långärmat och jacka men när den går i moln så blir det ganska kallt...det är härtligt!!! Grannarna har tinat fram och så även vi, nu sitter alla och lapar varje solstråle och troligen blir hälften snuviga. Det enda som är tråkigt är att det är länge till jul hehe men man kan kanske inte få allt?
Det har vart en lång och sjuk vinter, men den har vart bra iallafall! Nu skall Evis operationssår läka och vi ska bli pigga och krya, det har vi bestämt! 6 månader med stora öppna sår på magen tar på krafterna, gör en väldigt klumpig men framförallt så gör det ont! Nu ser vi ljuset i tunneln. Såren har blivit mycket mindre, nu är de bara ca 3X2X2 cm samt 2X2X1cm. När de var som störst var de ca 10X5 X3cm stort båda två, vilken bättring...kan nog börja jobba i Juni...iiiihhhhhaaaaa...livet är underbart! Snart kan vi slänga bort korsetten och se fram imot att simma i sjön!!! Underbart!!!
Till helgen blir det Sundsvall med besök på IKEA och övernattning hos släkt...trevligt!!
Vi har satt på våran nya bil sommarskorna, det rullar lätt nu :-)

Att riva tapeter är tråkigt och slitsamt...osthyvel och tålamod är knepet...bara tre väggar kvar då...men vi måste be moster Rut hjälpa oss upp med de nya! De blir fint!

Kommentarer
Postat av: Emma

ni ska gå raka spåret till Gärdin & Persson och köpa er en tapetskrapa! Okej den kostar dock närmare 300kr, men det är fasenimej värt varenda krona. Tapeterna bara flyger ner från väggarna... var lite försiktiga med hörnen bara.. kan ta med sig mer än bara tapeter om man är för ivrig..

/// Emma

2009-04-30 @ 19:49:46
URL: http://pemsan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0