Påskbak


I går bakades det tunnbröd i Böle. Farmor, Evis mamma, syster med fru och vi stod i värmen och kavlade hela dagen. 138 kakor blev det tillslut :-) Trevligt och gott resultat. Farmor tyckte att det var syndigt att baka på långfredag men såg belåten ut där hon satt och övervakade det hela. I slutet av dagen var krutgumman vit som en snögubbe och vi hoppas på att hon inte får lunginflammation av allt mjöl hon andades in.
I dag har vi jobbat, eller det var Emma som jobbade och Evis var med som socialt stöd :-). När vi hade slutat bjöds vi på en god middag hemma hos Evis mamma och allt blev som det alltid är på middagarna där, dvs ett kacklande av dess like, alltid trevligt. Evis bror hade hyvlat av sig en bit av fingret i dag vilket som tur var hade gått bra, han säger det iallafall :-) Vi får hoppas på att det läker fort för den mannen tycker inte om att vara handikappad och hatar sjukhus och allt vad det innebär! Evis andra bror tycker och andra sidan att det är helt ok att vara handikappad (det var kanske lite under bältet hehe).
Påskhelgen är underbar och vädret likaså, kan det bli bättre? Vi får umgås med föräldrar, syskon och övrig familj, blir bjuden på god mat och kan bara ta det lungt. I morgon får bi besök av vänner och hinner nog även träffa familjen en stund, trevligt värre.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0