Vad vore livet utan läkemedel?

Hade en otrevlig försäljare hemma hos oss i går kväll, vi visste att han skulle komma och Emma sade tydligt att hon inte var intresserad av det hela. Men gubben gav sig inte, han tjatade att hans företag var jätte bra och att det inte var ett pyramid spel (varför var det så oerhört viktigt att Emma skulle bli värvad om det inte var så att han tjänade på det). Det tog oss säkert en halvtimme att bli av med honom och det var otrevligt och obehagligt! Han var aldeles för påträngande och respekterade inte Emmas privatliv...Vem vill bli värvad av en sådan människa? Inte någon av oss iallafall.

Emma låter illa i astman och skakar som ett asplöv av medicinerna (en levande dildo), nu har hon fått träningsvärk av skakningarna och har ont i precis hela kroppen...illa!
Evis har börjat ta zinktabletter då zinkvärdet ligger lite lågt vilket inte är så bra om såren skall läka. Det är brustabletter och de smakar faktiskt gott...men...illamående har hon fått på köpet vilket resulterar i att hon måste äta T. Primperan för det...vilken ond cirkel! Så nu äter hon  typ 11 tabletter om dagen (vilka hon alltid äter) och tre brustabletter samt 3 andra tabletter vid behov...härligt! Men, men hon äter ingen antibiotika för närvarande så det är skönt!! Vad vore livet untan läkemedel?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0