Kyssa en rökare=slicka en askkopp

I Evis mammas hus får man inte röka på balkongerna, men det finns loftgång och där är det tillåtet. I vårat hus finns det inte några sådana regler, inte vad vi vet iallafall och det verkar som om alla våra grannar är rökare. Vi kommer få lungcancer av att alltid andas in deras rök...känns så iallafall. Visst, man äger sin balkong så man ska kanske inte klaga men det är svårt att låta bli. Vi sover med fönstret öppet och grannarna är ute och röker flera gånger varje natt, när vi sitter ute på balkongen så andas vi in den friska doften av askfat och trapphuset stinker gammal rök. Man blir lite less på det och det är ganska äckligt att vakna av att det luktar i sovrummet. Troligen hade det inte vart lika störande om vi själva var rökare och troligen hade vi stått ute på balkongen själva men nu är vi inte cancerpinnesugare så det så :-). Men snus är livets krydda...ja kanske inte så bra för kroppen men vi stör iallafall inte våra grannar.
Vi bor nog i landets underligaste trapphus, det är nästan humoristiskt!
-En psykiskt sjuk man som spelar hög musik varje helg, han har en diagnos och vi vet sedan tidigare vem han är.
-En man som vi själva har satt en diagnos på på grund av en rad olika avvikande beteenden.
-En ny granne som det hörs en massa underliga ljud ifrån flera gånger i veckan, låter som om de möblerar om tunga möbler, så pass högt att Evis vaknar av det vid typ två, tre på natten.
-Ett par som verkar vara vara "normala"
-En man som inte kan svenska, som är och ringer på våran dörr men vi förstår inte vad han vill vilket är frustrerande. Och inte minst två galna flator...hehehe. Men vi är inte bitter :-) Alla är vi olika och alla är lika mycket värda :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0