Då börjar vi då...

Vilka är då vi?


Vi är två flator (och nej, vi tycker inte illa om att folk kallar oss just flator) som är 28 respektive 21 år.

Hur träffades vi då?
Emma fick syn på världens pangbrud en vanlig vardag i Östersund, och tur som hon hade så visste hon redan då via QX vem hon var och snabbt som ögat skickades ett mail iväg. Efter mycket mailande och sena nätter på MSN så startades ett intensivt dejtande och efter 10 dagar hade då Emma turen att bli hembjuden på middag till denna pangbrud. Till denna middag utlovades vin och eftersom Evis bor en bit från stan (där Emma då var bosatt) så tog Emma som redan då var upp över öronen förälskad i denna brud tillfället i akt och frågade om det fanns en sovplats över på soffan då hon "absolut inte" kunde få skjuts hem. Ibland klaffar ju allt perfekt och Evis som också var lika förälskad spelade med och undanhöll att det gick flertalet nattbussar och vips somnade vi båda i sängen och sedan dess är Emmas lägenhet uthyrd.......

Vad gör vi då när vi inte "sover"?....(läs: vad gör vi på fritiden)
Stora delar av ledig tid spenderas framför tv:n där flertaler filmer plöjs igenom på en vecka.
Vi är båda riktigt modiga utforskare av diverse bilvägar och ger oss ofta ut på små utflykter i vår nyinköpta Peugeot 206.
Matlagning är något vi tycker är både väldigt viktigt och roligt så även i köket spenderas ganska stor tid.
Vi är båda riktiga sångfåglar som dessvärre ibland sjunger häldre än bra.
Evis har begåvats med tålamod nog till att kunna handarbeta medans Emma som mest har påbörjat en mindre vacker stickad prideväska som fortfarande ligger i handarbetslådan i väntan på att Evis ska lessna och göra färdigt den.
På dagarna arbetar Evis som sjuksköterska (ett ytterst sällsynt arbete bland homosexuella tjejer) och Emma som butiksbiträde inom detaljhandeln.
Umgås med vänner och familj samt fixa och trixa i sommarstuga och hem är även det viktiga saker i vår vardag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0